Qysh me i ditë efektet e masazhit të fytyrës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë efektet e masazhit të fytyrës?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 31 January 2017 | 19:50
Masazhi në fytyrë mund të ketë efektin e njëjtë si të botoksit. Këto janë disa dobi nga masazhi në fytyrë: Një masazh i lehtë fytyre shpesh redukton rrudhat, rrathët e fryrë poshtë syve (qeskat) madje edhe rrathët e zinj. Masazhi i muskujve të fytyrës ndihmon në shtendosjen e tyre dhe në përmirësimin natyral të elasticitetit dhe njëtrajtësim të ngjyrës së lëkurës. Nëpërmjet masazhit, shtresa e sipërme me qeliza të vdekura të lëkurës, largohet lehtësisht. Një fakt i rëndësishëm është se masazhi duke qenë qetësues dhe regjenerues, na bën më të vetëdijshëm ndaj këtyre të mirave dhe lëkura jonë e rinuar merr një pamje dhe shkëlqim shumë të shëndetshëm. Provoni dhe praktikoni çdo natë para gjumit, teknikën e vetë-masazhit.  
dua