Qysh me i ditë përfitimet nga vaji i ullirit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë përfitimet nga vaji i ullirit?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 01 February 2017 | 17:45
Përveç se kemi përfitime nga vaji i ullirit në kuzhinë, atë mund ta përdorim edhe për fytyrë dhe flokë. 1.Vendosni duart tuaja në një tas me ujë të ngrohtë dhe disa lugë vaj ulliri. Do ju shërbejë për të hidratuar kutikulat e bezdisshme të thonjëve. 2.Majat e flokëve lyhen me vaj të ullirit dhe lejohen të qëndrojnë rreth 20 min dhe më pas shpërlani. Do të çuditeni nga rezultati me shkëlqim dhe maja jo të dëmtuara. 3.Aplikohet në fytyrë, ku efekt i këtij aplikimi është lëkura e hidratuar dhe më e yndyrshme. 
dua