Qysh Me nga dua.com - Qysh me i ditë përfitimet shëndetësore nga vaji i peshkut? 

Qysh me i ditë përfitimet shëndetësore nga vaji i peshkut?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 09 November 2016 | 21:54
1.Vaji i peshkut zvogëlon zhvillimin e sëmundjeve mentale. 2.Gjithashtu, zvogëlon rrezikun nga kanceri i gjirit. 3.Vepron si përmirësues i sistemit të imunitetit. 4.Minimizon dhimbjet nga pezmatimi. 5.Shton qetësinë dhe lirimin nga stresi. fish
dua