Qysh me i ditë rastet kur duhet shmangur pircingu në gjuhë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë rastet kur duhet shmangur pircingu në gjuhë?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 06 April 2017 | 10:00
Të bësh pircing në gjuhë është tashmë në modë. Por duhet pasur kujdes, pasi ka disa raste kur nuk rekomandohet të bëhet:
  • Kur jeni shtatzënë
  • Kur keni probleme të koagulimin
  • Kur jeni duke marrë medikamente antikoagulimit
  • Kur jeni alergjik ndaj substancave të ndryshme të përdorura gjatë bërjes së pircit (metalet e nikelit dhe të tjera).
dua