Qysh me i ditë rastet kur duhet shmangur pirsingu në gjuhë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë rastet kur duhet shmangur pirsingu në gjuhë?

| Shendet | 15 August 2017 | 20:38

Të bësh pircing në gjuhë është tashmë në modë.

Por duhet pasur kujdes, pasi ka disa raste kur nuk rekomandohet të bëhet:

  • Kur jeni shtatzënë
  • Kur keni probleme të koagulimin
  • Kur jeni duke marrë medikamente antikoagulimit
  • Kur jeni alergjik ndaj substancave të ndryshme të përdorura gjatë bërjes së pircit (metalet e nikelit dhe të tjera).
Image

 

dua