Qysh me i ditë shenjat e para të çrregullimit të zemrës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë shenjat e para të çrregullimit të zemrës?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 28 March 2017 | 22:01
Shenjat e para të çrregullimit janë: -Frymëmarrje të shkurtra. -Ndjenja e dobësisë. -Ndjenja e marramendjes. -Djersitje e tepruar dhe e pashpjegueshme. -Dhembje në kraharorë, grykë dhe në krahun e majtë. -Dhimbje ose presion në gjoks (veçanërisht gjatë aktivitetit). -Nauze (të vjella). -Nëse keni ndonjë prej këtyre simptomave, duhet të thërrisni mjekut tuaj ose të drejtoheni menjëherë te shërbimi më i afërt i emergjencës.
dua