Qysh me i ditë simptomat e Koronavirusit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë simptomat e Koronavirusit?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 10 March 2020 | 09:37

Koronavirusi është shndërruar në një rrezik për shëndetin e njerzëve në gjithë botën. Tani kur ky virus ka arritur në Shqipëri, Maqedoni dhe rajon është shumë e rëndësishme t’i dimë simptomat e tij.

 

Instituti i Shëndetit Publik vazhdimisht po jep informacione për simptomat e Koronavirusit dhe mënyrat se si duhet të mbrohemi.

 

Simptomat e Koronavirusit që dihet deri më tani janë këto:

 
  • Ethe
  • Koll
  • Marrje fryme dhe vështirësi në frymëmarrje
 

Në raste më të rënda, infeksioni mund të shkaktojë edhe:

 

  • Pneumoni
  • Sindromë të rëndë respiartore akute
  • Insuficiencë të veshkave dhe
  • Vdekje
 

Për më shumë informata se qysh me parandalu infektimin nga Koronavirus lexoni artikullin e bashkangjitur këtu.

 

 
  • TAGS
  • #
dua