Qysh me i ditë ushqimet që ndikojnë në rritjen e flokëve? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë ushqimet që ndikojnë në rritjen e flokëve?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 07 June 2017 | 16:51
Dëmtimi i flokëve është një ndër gjërat që i bën kryesisht femrat që të mos ndjehen rehat. Trajtimi me kujdes i tyre nga përbërës të ndryshëm ka dhënë shpesh rezultate, mirëpo mënyra e të ushqyerit ka një ndikim shumë të rëndësishëm për rritjen dhe rigjeremin e flokut.  Janë disa ushqime të cilat përmbajnë vitmaina të cilat forcojnë dhe stimulojnë rritjen e flokëve. Shkolla e mjekësisë, “Yale” pas disa studimesh ka propozuar një listë të produkteve, që nëse i bëni pjesë të menysë tuaj, do t’ju ndihmojnë të keni flokë më të gjatë.
  1. Salmoni
  2. Speca të verdha
  3. Midhjet
  4. Patatet e ëmbla
  5. Vezët
  6. Fara e lulediellit
  7. Avokado
  8. Bajamet
dua