Qysh me i ditë ushqimet që nuk duhet konsumuar në mëngjes? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë ushqimet që nuk duhet konsumuar në mëngjes?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 18 May 2017 | 20:22
Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës, por duhet që ta përgatisni me kujdes. Nëse nuk dëshironi që të shëndosheni, ushqimet që nuk duhet të konsumoni janë: Buka Për shumë prej nesh është e pakonceptueshme të hamë mëngjesin pa bukë, por ja që nuk duhet bërë. Sa më pak bukë në mëngjes aq më mirë bën për trupin. Omëletë me vezë Ajo është shumë e shijshme, por nuk mund të hani omëletë me vezë që në mëngjes, pasi ato janë shumë të pasura me proteina dhe vitamina, por gjithashtu edhe më yndyra, pasi gatuhen me vaj. Drithërat Drithërat me qumësht janë shumë të këshillueshme në mëngjes, por jo çdo lloj produkti. Shumë prej nesh mendojnë se po ushqehen shëndetshëm kur konsumojnë drithëra mhe fruta, çokollatë apo mjaltë. Jo, përzierja e tyre me sheqer do të ndikojë direkt në shtimin e peshës. Lëng portokalli Si fillim, kurrë mos tentoni të shtrydhni frutën, nëse keni mundësi ta hani ashtu siç është. Fruta është gjithnjë më i shëndetshëm nëse konsumohet i gjallë. E dyta, të gjitha frutat kanë sheqer, kjo do të ndikojë në shtimin tuaj në peshë. Kos me fruta Kosi me fruta, përveç faktit që ka sasi të mëdha sheqeri, është thjesht një lloj ëmbëlsire e ftohtë, e cila nuk ju siguron se do të ndiheni të ngopur apo në formë gjatë gjithë ditës.
dua