Qysh me i ditë ushqimet që shpejtojnë metabolizmin? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë ushqimet që shpejtojnë metabolizmin?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 18 January 2017 | 02:44
Metabolizmi i shpejtë, është hapi i parë drejt shëndetit të mirë. 1.Mishi i pulës është një zëvendësues i mirë i peshkut. Nuk përmban aq shumë proteina si peshku, por ende është një zgjedhje e mirë, kur dëshironi të përshpejtoni metabolizmin tuaj. 2.Shake nga proteinat. Kjo është një pije që më së miri e mban punën e mirë të metabolizmit. Asgjë nuk është më e mirë se një shake nga proteinat sepse ai përmban amino acide të nevojshme për djegien e kalorive. 3,Molla e gjelbër është ushqimi i parë dhe thelbësor që siguron funksionimin e duhur të metabolizmit tonë.
dua