Qysh me i ditë ushqimet që shtojnë disponimin? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë ushqimet që shtojnë disponimin?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 24 January 2017 | 17:55
1.Kafeja: Pirja e dy filxhanëve kafe në ditë mban larg disponimin dhe rrjedhimisht, ju bënë të ndihemi më të relaksuar dhe në disponim të mirë. 2.Yndyra: Ushqimet me përmbajtje të Omega-3 sikurse salmoni, tuna dhe avokado ju mbrojnë nga çrregullimet e disponimit. 3.Arrat: Ato janë të pasura me një përbërës që njihet me emrin serotonin, përbërës që ndikon në trurin e njeriut dhe ju ndihmon të ndiheni të kënaqur. 4.Spinaqi: Për shkak të përmbajtjes së vitaminës B, spinaqi është gjithashtu një nga ushqimet që rekomandohen nëse dëshironi përmirësim të disponimit. [caption id="attachment_20434" align="alignnone" width="960"] Coffee. Beautiful Girl Drinking Tea or Coffee in Cafe. Beauty Model Woman with the Cup of Hot Beverage. Warm Colors Toned[/caption]
dua