Qysh me i evitu ushqimet kancerogjene? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i evitu ushqimet kancerogjene?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 04 April 2017 | 19:52
Sëmundja e kancerit është një nga shqetësimet më të mëdha të mjekësisë por që mënyra e shëndetshme e jetesës mund ta parandalojë atë. Kështu që çfarë prisni për t’u kujdesur për veten dhe të evitoni të gjithë ushqimet e mundshme që mund ta shkaktojnë atë? Ja cilët janë 7 ushqime kancerogjene që mund të favorizojnë zhvillimin e kancerit:
  • Mishi
  • Patate të skuqura ose patatina
  • Vajra të ngopur dhe yndyra të hidrogjenizuara
  • Pije të gazuara
  • Ëmbëltues artificialë dhe konservues
  • Miell i përpunuar dhe sheqeri i bardhë
  • Alkooli
Kjo është një listë e shkurtër edhe pse në realitet ushqimet kancerogjene në brendësi të secilës nga kategoritë janë të shumta.
dua