Qysh me i humbë 5 kg për 3 ditë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i humbë 5 kg për 3 ditë?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 27 March 2017 | 19:49
Porcionet duhet të jenë saktësisht të tilla, si të shkruara, dhe assesi nuk bën të hani më shumë. Në të kundërtën, rezultati i humbjes së 4,5 kilogramëve do të ngecë. Në anën tjetër, nuk guxoni t’i shmangni shujtat. Madje, edhe nëse nuk jeni të uritur, duhet ta konsumoni shujtën e dedikuar. Dita e parë: Kafjalli Kafe e zezë apo çaj me një apo dy lugë ëmbëltues. Lëng grejpfruti. 1 pjesë bukë ët thekur me 1 lugë gjalpë. Dreka ½ pjatë mish peshku tunë. 1 pjesë bukë të thekur. Kafe e zezë apo çaj me një apo dy lugë ëmbëltues. Darka 80 gr mish pa yndyrë apo mish pule. 1 gotë bizele 1 gotë karota 1 mollë 1 gotë akullore vanilje. Dita e dytë Kafjalli Kafe e zezë apo çaj me një apo dy lugë ëmbëltues. 1 vezë ½ banane 1 pjesë bukë të thekur. Dreka 1 pjatë me mish të freskët mish peshku tunë. 8 keksë të njelmët. Darka 2 pjesë mish gjedhi 1 pjatë brokol apo lakër. ½ gotë karota ½ banane 1 gotë akullore vanilje. Dita e tretë Kafjalli Kafe e zezë apo çaj me një apo dy lugë ëmbëltues. 5 keksë të njelmët. 26 gr djathë. 1 mollë. Dreka Kafe e zezë apo çaj me një apo dy lugë ëmbëltues. 1 vezë të fërguar. 1 pjesë bukë të thekur. Darka 1 pjatë mish peshku tunë. 1 gotë karota. 1 pjesë pjepër. ½ gotë akullore vanilje.
dua