Qysh me i largu çarjet në thembra? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i largu çarjet në thembra?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 05 March 2017 | 19:51
Përbërësit:
  • 3 lugë sodë buke
  • 4 litra ujë.
Filloni duke përzier sodën e bukës me ujë të nxehtë dhe futni këmbët në ujë për 10-15 minuta. Kur këmbët të jenë zbutur mirë, pastroni ato me ujë të nxehtë, leni të thahen dhe lyeni me kremë apo vazelinë. Koha më e mirë për të bërë këtë ëshë para gjumit. Përsëritet qdo ditë për një javë.
dua