Qysh me i largu problemet me pagjumësi? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i largu problemet me pagjumësi?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 27 January 2017 | 22:53
Përbërësit: 5 lugë caji mjaltë 1 lugë caji kripë deti hamalaje. Sekreti qëndron në kripën himalajane. Kjo lloj kripe është e mirë për migrenën, ndihmon gjëndrrat veshkore të luftojnë kundër sëmundjeve të ndryshme, madje rregullon edhe peshën e trupit. Duke përdorur kripën himalajane, mund të luftoni depresionin për shkak se ajo mund të ndikojë në nivelin e serotonins. Në fund, stabilizohen nivelet e melatoninës, hormoni që është i rëndësishëm për gjumë të mirë. Vetëm bëjeni një përzierje me 5 lugë çaji mjaltë organik dhe një lugë çaji kripë deti himalajane dhe vëjeni në një enë qelqi. Para gjumit, vendosni një sasi të vogël të përzierjes nën gjuhë. Lëreni që të shkrihet, ndërsa ju kënaquni në gjumë. Të nesërmen, do të mahniteni nga ndryshimi.  
dua