Qysh me i trajtu flokët me kafe? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i trajtu flokët me kafe?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 21 February 2017 | 21:58
Kafeja mund të bëj më shumë se sa të jap energji në mëngjes. Studimet kanë treguar se kafeja mund të stimuloj rritjen e flokëve, dhe njëkohësisht rrit shkëlqimin. 1.Së pari duhet zierë kafeja në mënyrë të rëndomtë. Në një gotë ujë shtoni 3 lugë të mesme kafe. 2.Pastroni flokët normalisht, duke i shpërlarë mirë. 3.Qëndroni në dush, dhe vendoseni kafenë e ftohur në flokë, duke filluar nga rrënjët. 4.Mbështillni kokën me kapelë dushi dhe lejoni të veprojë prej 30-60 minuta, dhe shpërlani përsëri me ujë të vakët.
dua