Qysh me largu dhimbjen e veshit me alkool? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me largu dhimbjen e veshit me alkool?

| Shendet | 25 August 2017 | 19:47

Gjatë kalimin të kohës, dylli i veshëve fillon të shkaktoj dhimbje, humbje dëgjimi të përkohshëm etj.

Në disa rastë dylli bëhet shumë i trashë sa që nuk mund të largohet me shkopinjë për vesh.

Në raste të tilla dylli duhet të pastrohet me alkool.

Hapi i parë është kombinimi i sasisë së alkoolit me sasi të njejtë të uthullës së bardhë.

Vendoseni përzierjen në një shiringë me të cilën do ta vendosni atë në vesh pa vështirësi.

Aplikohen disa pika në veshin në të cilin ndjeni dhimbje dhe pas 5 minutash pastrohet veshi me ujë.

Image

 

dua