Qysh me largu dhimbjen nga sinusët? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me largu dhimbjen nga sinusët?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 17 January 2017 | 02:10
Për të larguar dhimbjen e shkaktuar nga sinusët ju nevojitet një rrënjë xhenxhefili dhe 200 ml uthull molle. Pritet xhenxhefili në copa të vogla dhe përzihet me uthull. Pastaj, kjo masë vendoset në një kavanoz qelqi. Mbyllet kavanozi dhe mbahet në vend të ftohtë. Kur keni dhimbje, hapet kavanozi dhe thithet aroma për 5 minuta.
dua