Qysh me largu kokëdhimbjen në mënyrë natyrale? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me largu kokëdhimbjen në mënyrë natyrale?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 18 January 2017 | 02:33
Xhenxhefil, erëz antike, mund të jetë një bar efektiv në parandalimin dhe ndalimin e migrenës ashtu si një bar me recetë të mjekut, dhe përveç kësaj ai nuk ka efekte negative. Në disa kultura, xhenxhefili përdorur që nga kohërat e lashta si një ilaç kundër dhimbjes së kokës, vjelljes dhe çrregullimeve nervore. Besohet se xhenxhefili vepron në enët e gjakut që çojnë në relaksim të tyre, të cilat në mënyrë të konsiderueshme heqin dhimbjen e migrenës.   
dua