Qysh me largu yndyrën rreth belit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me largu yndyrën rreth belit?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 02 March 2017 | 22:07
Përbërësit:
2 kivi
1 banane
1/2 mollë
1 portokall
1 lugë gjelle fara liri
1 lugë gjelle lajthi

Në blinder vendosen kivi, bananja dhe molla të copëtuara.

Shtohet edhe portokalli.

Shtohen edhe përbërësit e tjerë.

Kombinohet pija derisa të bëhet homogjene, dhe kjo pije duhet konsumuar në mëngjes për të humbur peshë, si dhe yndyrën rreth belit për një kohë të shkurtër.

dua