Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?

| Shendet | 07 August 2017 | 17:55

Padyshim që pranvera është stina më e urryer për personat që vuajnë nga alergjitë stinore.

Njerëzit alergjikë ndaj polenit mendojnë se zgjidhja e vetme është të marrin ilaçe dhe të qëndrojnë në ambient të mbyllur.

Megjithatë, ka mënyra natyrale se si ta ndryshoni sistemin imunitar, që të mos jetë i ndjeshëm ndaj polenit dhe pluhurit.

Në mënyrë që të shmangni këtë lloj të alergjive rekomandohet të përdoren këto elemente:

  • Vitamina E
  • Vitamina C
  • Vaji i peshkut
  • Magnezi.
Image

 

dua