Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 24 May 2017 | 22:11
Padyshim që pranvera është stina më e urryer për personat që vuajnë nga alergjitë stinore. Njerëzit alergjikë ndaj polenit mendojnë se zgjidhja e vetme është të marrin ilaçe dhe të qëndrojnë në ambient të mbyllur. Megjithatë, ka mënyra natyrale se si ta ndryshoni sistemin imunitar, që të mos jetë i ndjeshëm ndaj polenit dhe pluhurit. Në mënyrë që të shmangni këtë lloj të alergjive rekomandohet të përdoren këto elemente:
  • Vitamina E
  • Vitamina C
  • Vaji i peshkut
  • Magnezi.
[caption id="attachment_22166" align="alignnone" width="2000"] USA, New York, New York City, Manhattan, Central Park, Close up of woman sneezing[/caption]
dua