Qysh me parandalu hipertensionin? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me parandalu hipertensionin?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 16 November 2016 | 14:38
1.Duke konsumuar produkte të freskëta, si fruta dhe perime mund të ngopeni duke mos konsumuar shumë kalori. Sa më shumë fruta dhe perime të konsumoni do të keni shëndet më të mirë. hipertension-1 2.Konsumoni drithëra. Mielli i bardhë kur të bluhet thuajse kthehet në sheqerna. Në vend të pastave dhe bukës së bardhë, zgjidhni verzione të përgaditura me drithëra, tërshërë apo oriz të kaftë. hipertension-2 3.Ulni sasinë e konsumimit të kripës. Teprica e kripës në organizëm shkakton dëmtimin e arterieve si dhe rrit presionin e gjakut. hipertension-3
dua