Qysh me parandalu shfaqjen e alergjisë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me parandalu shfaqjen e alergjisë?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 05 June 2017 | 10:34
Meqenëse sezona e alergjive është afër, pasi në stinën e pranverës dhe në fillimin kur fillon lulëzimi i luleve, fillon edhe alergjia të jetë më e pranishme. Mirëpo, ekzistojnë mënyra që të parandalohen alergjitë para se të fillojë. Sipas këshillave mjekësore, këto janë pesë mënyrat se si ta parandaloni alergjinë :
  1. Sigurohuni që jeni duke marrë mjaftueshëm vitaminë D
  2. Bëji ushtrimet, pjesë të rutinës suaj
  3. Pastrojeni fytyrën mjaftueshëm
  4. Pastroni qilimat rregullisht
  5. Pastroni rregullisht çarçafët me ujë të nxehtë
dua