Qysh me pasë lëkurë të shëndetshme? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me pasë lëkurë të shëndetshme?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 01 February 2017 | 17:29

Disa metoda për të përdorur në shtëpi,për një fytyrë të shëndetëshme.

-Pas çdo larje, preferohet të vendosim kremë për fytyrë.

-Për të freskuar lëkurën,në mëngjes merrni disa akuj dhe vendosni në fytyrë.

-Po ashtu,produktet e grimit preferohet të jenë me vitaminë E . Sepse i përshtatet çdo lloji të fytyrës .

-Para se të flini,bëni masazhë fytyrës tuaj . Do të ndihmojë për të mbajtur fytyrën në formë.

-Sfungjerët,dhe brushat e grimit duhet të pastrohen .

-Po ashtu ,sikurse trupit edhe fytyrës tuaj i nevojitet të flini.Sepse mungesa e gjumit ,ngadalëson qarkullimin.

 

dua