Qysh me pastru dhe rigjeneru lëkurën? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me pastru dhe rigjeneru lëkurën?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 11 May 2017 | 19:31
E gjitha që ju nevojitet për rigjenerimin dhe pastrimin e lëkurës, sipas blogerëve botërorë është lëvorja e bananes. Në fytyrën e pastruar vendoset lëvorja e bananës me të cilën masazhohet lëkura për 2-3 minuta. Lihet pastaj të veprojnë vitaminat e mbetura në fytyrë nga lëvorja e bananes për 30 minuta. Shpërlahet me ujë të vakët.
dua