Qysh me përgaditë maskë për fytyrë me aspirin? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë për fytyrë me aspirin?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 10 February 2017 | 23:30
Përbërësit:
  • 3 tableta aspirin
  • 3 lugë lëng limoni.
Shkrihen aspirinat në lëngun e limonit, dhe përzieni mirë që të krijohet pastë. Aplikohet në fytyrë të pastër. Lejohet të qëndroj në fytyrë për 10 minuta dhe pastrohet me ujë të ftohtë.
dua