Qysh me përgaditë maskë për ushqim të flokëve? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë për ushqim të flokëve?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 14 November 2016 | 19:54
Përbërësit:
  • 5 lugë vaj ulliri
  • 5 lugë vaj i farave të rrushit
  • 1 lugë uthull molle.
Në një enë kombinoni të gjithë përbërësit. Maska e krijuar aplikohet në flokët të thata. Masazhohen rrënjët për disa minuta. Lejohet të veprojë maska dhe lahen flokët pas disa 2 orësh. vaj-per-flok
dua