Qysh me përgatitë pijen që pastron lëkurën? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgatitë pijen që pastron lëkurën?

Argjenda Selmani Argjenda Selmani | Shendet | 04 September 2020 | 12:34

Mirëmbajtja e lëkurës është e rëndësishme për të gjith ne. Mirëpo ndonjëherë kremërat dhe pastrimi i jashtëm nuk mjaftojnë. 

Prandaj ka rëndësi që të kujdesemi e ta pastrojme atë nga brenda. Për ketë arsyje ne ju rekomandojm këtë pije për këkurë të pastër.
 

Përbërësit

 2 kivi

 7-8 dredhëza 

2 gota ujë

 

Pijen lëreni të qëndrojë 1-2 orë para përdorimit. Për të parë rezultate ju duhet ta përdorni të paktën dy herë në javë. 

dua