Qysh me reduktu yndyrën e trupit gjatë dimrit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me reduktu yndyrën e trupit gjatë dimrit?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 10 January 2017 | 23:14
Reduktimi i yndyrës së trupit mund të ndihmojë shumë në përmirësimin e shëndetit tuaj. Përderisa pak yndyrë në trup është e nevojshme për funksionimin e shëndetshëm të trupit, sasitë e mëdha të dhjamit e yndyrës mund të dërgojnë në probleme serioze të shëndetit. 1.Zgjidhni dhe synoni të konsumoni ushqime që kanë kalori të ulëta. Ushqimet e ulëta në kalori, ju mbajnë të ngopur si dhe ju ndihmojnë të reduktoni yndyrën në trup. Monitoroni kaloitë që konsumoni në ditë dhe reduktoni këtë numër për të paktën 500 kalori në ditë. 2.Fokusohuni në proteina, pasi që këto janë thelbësore për metabolizmin e trupit. Konsumoni mish, peshk, pulë dhe prodhime të qumështit me yndyrë të ulët. 3.Bëni frutat dhe perimet prioritet në ushqime. 4.Reduktoni sasinë e konsumimit të: bukës, orizit, ëmbëlsirave, pastave etj. [caption id="attachment_20159" align="alignnone" width="507"] Young woman enjoying of winter air[/caption]
dua