Qysh me shëru reumën? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me shëru reumën?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 07 December 2016 | 21:01
Kur një person preket nga reuma, do të thotë se sistemi imunitar i organizmit ka filluar të sulmojë krahas baktereve dhe viruseve edhe qelizat normale. Ata që vuajnë nga reumatizmi e dinë mirë se antiinflamatorët,që shërbejnë për të lehtësuar dhimbjen, shkaktojnë dëmtime në stomak e në veshka. Kështu, duke u munduar që të mjekojnë një sëmundje, shkaktojnë një tjetër. Për të shëruar reumën bëni ushtrime të paktë dy herë në javë.
  • Kosumoni cajin jeshil
  • Konsumoni fruta me vitaminë A dhe vitaminë C
  • Merrni herë pas here tableta multivitaminë.
  • Rëra është shumë e rëndësishme në shërimin e reumës, kështu që preferohet të bëni plazhë qdo vit.
reume
dua