Qysh me shmangë pagjumësinë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me shmangë pagjumësinë?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 23 November 2016 | 14:45
1.Shmangni konsumimin e ushqimeve të rënda e të yndyrshme para gjumit. Nëse jeni të uritur, atëherë ndonjë frut do të ishte ushqimi i duhur. pagjumsi-1 2.Një tjetër shkaktar i shpeshtë i pagjumësisë është konsumimi i kemikaleve që ndërprejnë gjumin. Disa nga këto janë alkooli, kafeina dhe nikotina. pagjumsi-3 3.Reduktoni stresin, pasi që ky mund të jetë shkaktar i pagjumësisë. Bëhuni të arsyeshëm dhe mos merrni përgjegjësi për punë që nuk mund ti përfundoni. pagjumsi-5 4.Fokusimi në telefon do të bëj që të kthjelleni dhe të mbeteni pa gjumë, kështu që mënjanoni përdorimin e telefonit para gjumit. pagjumsi-4
dua