Qysh me trajtu reumën? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me trajtu reumën?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 19 January 2017 | 20:58
Përbërësit:
  • 1 litër raki rrushi
  • 100 gram lule të trumzës.
Në një litër raki rrushi shtohen 100 gram lule të trumzës. Vendosen në një kavanoz qelqi dhe vendoset pastaj në vend të errët për 3 javë. Pas 3 javësh kullohet rakia dhe përdoret për të masazhuar vendet e trupit ku ndieni dhimbje.
dua