Qysh me u kujdesë për dhëmbë pas mbushjes së tyre? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me u kujdesë për dhëmbë pas mbushjes së tyre?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 12 January 2017 | 23:00
1.Janë disa lloje të ndryshme të mbushjeve dentale, e secila merr kohë të ndryshme derisa të vendosen. Duke ditur kohën që nevojitet për vendosje, do të jeni të informuar se për sa kohë duhet të jeni kujdesshëm që të mos e dëmtoni atë. 2.Goja do të ndihet e mpirë për disa orë pas mbushjes. Shmangni pirjen dhe ngrënien për aq kohë sa mundeni. 3.Shmangni konsumimin e ushqimeve dhe pijeve shumë të nxehta apo shumë të ftohta, disa ditë pas mbushjes.
dua