Qysh me u liru nga stresi? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me u liru nga stresi?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 02 February 2017 | 21:21
1.Një mënyrë që të zbutet tensionimi dhe të evitohet stresi. Duhet me tërë forcën tuaj të fërkohen shuplakat mes veti, deri sa të nxehen. Gjithashtu është mirë edhe fërkimi i veshëve. Në këtë mënyrë, shpejt do të ktheheni dhe fokusoheni në punë. 2.Psikologët kanë zbuluar se pikturimi i librit me figura për ngjyrosje nga2 – 3 minutanë periudha të stresit të shtuar e pesëfishon besueshmërinë se të gjitha punët do të kryhen në kohë. 3.Me grumbullimin e radikaleve njeriu ka ndjenjë paniku dhe anksioziteti – karakteristikë e gjendjes stresive. Hibiskusi nuk e lejon grumbullimin e radikaleve, sikur i ujit, dhe në këtë mënyrë ndihmon çlirimin nga stresi, pa provokuar te ju lodhje.
dua