Qysh me u mbrojtë nga mushkonjat? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me u mbrojtë nga mushkonjat?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 29 May 2017 | 17:09
Ju dhe fëmijët tuaj nuk mund të fleni natën për shkak të mushkonjave? Jeni përpjekur që këtë ta zgjidhni përmes mjeteve elektrike? Por ju nuk jeni të kënaqur me punën e tyre. Ka mënyra më efikase për të larguar këto insekte të bezdisshme.   Nevojitet:   - 20 Cl uj - 50 gram sheqer, - 1 gram maja të freskëta - 1 shishe plastike prej 1,5 litër ose dy.   Këtë përbërje e fusni në shishe me pjesën lartë të prerë dhe të vendosur si hinkë. Mushkonjat tërhiqen nga gazi që lëshon sheqeri gjatë femrentimit dhe përfundojnë në shishe.
dua