Qysh Me Bo Shkronjen "S" Me Vija Te Drejta? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh Me Bo Shkronjen "S" Me Vija Te Drejta?

Qysh Me Qysh Me | Shkolla | 01 September 2011 | 16:47
Vizatoni 3 vija njëra pas tjetrës me hapsira në mes. Pas kësaj, vizatoni 3 vija tjera poshtë vijave që i keni vizatuar më herët. Lidhni vijat që janë lartë në anën e majtë dhe poshtë në anën e djathtë me ato në mes Pastaj vendosini edhe 2 vija diagonale në hapsirën që kanë mbetur Vendoseni një pikë në maje, dhe bashkoni 2 anët e vizatimit si në foto Veproni njejtë edhe me anën e poshtme Ngjyroseni shkronjën, dhe ja ku e keni S-në tuaj
dua