Qysh me i dekoru fletoret dhe librat? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i dekoru fletoret dhe librat?

Qysh Me Qysh Me | Shkolla | 31 August 2016 | 22:46
fletore 4 1.Merrni letër dekoruese për dhurata me material të letrës dhe prejeni në gjërësi pak më të madhe se sa fletorja. fletore 1 2.Hapeni fletoren në gjysmë, aplikoni ngjitës letre në kopertinën e fletores dhe vendoseni në mes të letrës dekoruese duke e ngjitur me kujdes. fletore 2 3.Pritni skajet nëse janë më të mëdha dhe ngjitni ato me ngjitës shirit të tejdukshëm apo me ngjyrë që dëshironi. fletore 3
dua