Qysh me i kuptu vetitë fizike dhe kimike të substancave? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i kuptu vetitë fizike dhe kimike të substancave?

Qysh Me Qysh Me | Shkolla | 13 December 2014 | 14:08
Gjithnjë kemi problem me i kuptu vetit fizike dhe kimike, e nganjëherë s’mund ti kuptojmë ashtu siç duhet.  Qysh me kuptu Vetitë fizike dhe kimike të substancave? Ngjyra, shija tretshmëria, shkrirja, masa, vëllimi, fortësia, shkëlqimi, aroma etj. janë veti të substancave. Tash nuk ka më lehtë se të mësosh online te www.almooc.com. Procedura është fare e thjeshtë: me një të klikuar në linkun www.almooc.com Përzgjidhni lëndën Kimi ose klikoni direkt në linkun www. http://kimia.almooc.com/.com ku do mund të ndiqni një procedurë të thjeshtë regjistrimi: Kliko ku shkruan KYÇU NË KLASË FALAS Zgjedhni një klasë(kurs) Klikoni në TAKE THIS COURSE FREE Klikoni në rubrikën “new student” Shënon emrin, mbiemrin, e-mailin dhe fjalëkalimin Klikoni në “Sign up”  
dua