Qysh me kuptu ligjin e thyerjes së dritës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kuptu ligjin e thyerjes së dritës?

Qysh Me Qysh Me | Shkolla | 10 December 2014 | 13:31
Gjithnjë kemi problem me i kuptu detyrat ligjet e Fizikes, e nganjëherë s’mund ti kuptojmë ashtu siç duhet.  Qysh me kuptu ligji i thyerjes së dritës? Drita gjatë lëvizjes nga një mjedis në tjetrin e ndërron drejtimin e lëvizjes. Mjedisin nëpër të cilat përhapet drita quhen mjedise optike dhe ato dallohen në mes veti si të rralla apo të dendura. Tash nuk ka më lehtë se të mësosh online te www.almooc.com. Procedura është fare e thjeshtë:
  • me një të klikuar në linkun www.almooc.com
  • përzgjidhni lëndën MATEMATIKE ose klikoni direkt në linkun www.edumatematike.com
  • ku do mund të ndiqni një procedurë të thjeshtë regjistrimi
Kliko ku shkruan:
  • KYÇU NË KLASË FALAS
  • Zgjedhni një klasë(kurs)
  • Klikoni në TAKE THIS COURSE FREE
  • Klikoni në rubrikën “new student”
  • Shënon emrin, mbiemrin, e-mailin dhe fjalëkalimin
  • Klikoni në “Sign up”
ligji-thyrjes-drites
dua