Qysh me kuptu pasqyrimin matematik? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kuptu pasqyrimin matematik?

Qysh Me Qysh Me | Shkolla | 11 December 2014 | 16:33
Gjithnjë kemi problem me i kuptu detyrat matematike, e nganjëherë s’mund ti kuptojmë ashtu siç duhet.  Qysh me kuptu pasqyrimin matematik? Le të jenë AB dy bashkësi joboshe. Rregullën apo ligjin f me anën e të cilit çdo elementi të bashkësisë A i shoqërohet pikërisht një element i bashkësisë B, e quajmë pasqyrim të bashkësisë A në bashkësinë B. Tash nuk ka më lehtë se të mësosh online te www.almooc.com. Procedura është fare e thjeshtë:
  • me një të klikuar në linkun www.almooc.com
  • përzgjidhni lëndën MATEMATIKE ose klikoni direkt në linkun www.edumatematike.com
ku do mund të ndiqni një procedurë të thjeshtë regjistrimi:
  • Kliko ku shkruan KYÇU NË KLASË FALAS
  • Zgjedhni një klasë (kurs)
  • Klikoni në TAKE THIS COURSE FREE
  • Klikoni në rubrikën “new student”
  • Shënon emrin, mbiemrin, e-mailin dhe fjalëkalimin
  • Klikoni në “Sign up”
kuptimi-pasqyrimit
dua