Qysh me kuptu vëllimin molar të gazeve në kimi? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kuptu vëllimin molar të gazeve në kimi?

Qysh Me Qysh Me | Shkolla | 17 December 2014 | 13:41
Gjithnjë kemi problem me i kuptu vetitë fizike dhe kimike, e nganjëherë s’mund ti kuptojmë ashtu siç duhet.  Qysh me kuptu vëllimin molar të gazeve në kimi? Një mol i çfarëdo gazi në kushte standarde (në temperaturë 273.15 K ose 0 0C dhe shtypje 1 bar) ka numër të njëjtë të molekulave dhe zë vëllim prej 22.4 dm3.  Tash nuk ka më lehtë se të mësosh online te www.almooc.com. Procedura është fare e thjeshtë: me një të klikuar në linkun www.almooc.com përzgjidhni lëndën KIMI ose klikoni direkt në linkun https://kimia.eduongo.com  ose ku do mund të ndiqni një procedurë të thjeshtë regjistrimi: Kliko ku shkruan KYÇU NË KLASË FALAS - Zgjedhni një klasë(kurs) - Klikoni në TAKE THIS COURSE FREE - Klikoni në rubrikën “new student” - Shënon emrin, mbiemrin, e-mailin dhe fjalëkalimin - Klikoni në “Sign up”
dua