Qysh me përcjell eklipsin e Hënës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përcjell eklipsin e Hënës?

Qysh Me Qysh Me | Shkolla | 08 October 2014 | 10:43
Eklipsi i Hënës ndodh kur Toka hedh një hije që bllokon rrezet e diellit që zakonisht bien në sipërfaqen e Hënës. Eklipsi i plotë ndodh kur Dielli, Toka dhe Hëna janë në një vijë, përkatësisht Toka gjendet në mes të Hënës dhe Diellit. Eklipsin e Hënës që ndodh sot mund ta ndiqni live në këtë link: http://sh.st/yIVkn
dua