Qysh me u përgaditë për ditën e parë të shkollës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me u përgaditë për ditën e parë të shkollës?

Qysh Me Qysh Me | Shkolla | 26 August 2016 | 23:12
1.Para se të filloni vitin e ri shkollor, bëni një plan se si të arrini suksesin që dëshironi. Idetë dhe planet që ju kanë funksionuar vitin e kaluar, jo domosdoshmërisht janë funksionale këtë vit, prandaj mundohuni të bëheni sa më kreativë. shkolle 1 2.Nëse nuk keni uniformë në shkollë, planifikoni dhe vendosni qfarë do të veshni në ditën e parë të shkollës, në mënyrë që të mos humbni kohë në atë ditë. shkolle 2 3.Dhe, për të mbajtur javën e parë të shkollë pa stres, planifikoni veshjet për gjatë gjithë javës. shkolle 3 4.Caktoni vendin në të cilin mendoni se mund të mësoni dhe të ndiheni rehat. shkolle 4
dua