Qysh Me Vizatu Fytyren nga Fjala "Boy"? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh Me Vizatu Fytyren nga Fjala "Boy"?

Qysh Me Qysh Me | Shkolla | 17 September 2011 | 00:50

Nese e shkruani fjalen boy ne nje flete eshte e mundshme qe me lidhje te vijave te fitoni nje fytyre. Shkruani fjalen boy. Leni hapsire tek secila shkronje, dhe shkronjat i beni te vogla.

Lidheni shkronjen b me y si n'foto Tani lidheni majen e shkronjes b me ate te y-se me vija ne ate menyre qe te krijoni floke. Mund te perdorni forma te ndryshme, ose ate si ne foto Beni edhe nje lidhje si me poshte: Rregulloni edhe detajet e mbetura, si syte, gojen, hunden e te tilla. Per ta bere me te bukur mund edhe ta ngjyrosni.

dua