Qysh me dekoru dhomën për bebe? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me dekoru dhomën për bebe?

Qysh Me Qysh Me | Shtepiake | 15 November 2016 | 15:24
1.Krijoni blloqe me anë të kartonit dhe ngjitësit, dhe ngjyrosni ato me detaje të ndryshme me ngjyra druri. dhoma-femijeve 2.Pikturoni lule me ngjyra uji në mur. dhoma-femijeve-4 3.Merrni disa libra të së njejtës madhësi dhe  ngjitni një kafshë pellushi mbi librat e renditur. Kjo do të shërbej si dekorim deri sa fëmiu të rritet për të lexuar ato libra. dhoma-femijeve-3 4.Krijoni kafshë pellushi me rroba të cilat nuk mund ti ja veshni më fëmijës. dhoma-femijeve-2  
dua