Qysh me e largu erën nga frigoriferi? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me e largu erën nga frigoriferi?

Qysh Me Qysh Me | Shtepiake | 10 May 2017 | 22:24
Me rëndësi është, natyrisht, ta pastroni rregullisht. Më së miri me leckë të cilën e keni lagur në tretje të ujit me uthull. Frigoriferin gjithnjë zbrazeni nga ushqimet të cilëve ju ka skaduar afati i përdorimit dhe përpiquni që ato që shpërndajnë aroma të forta t’i mbani në enë të mbyllura. Gjithashtu, në frigorifer për përthithjen e aromave të pakëndshme mundë të përdorni toptha të garzës së lagur me ekstrakt vanilie apo kokrra kafe.
dua