Qysh me i dekoru shishet e shampanjës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i dekoru shishet e shampanjës?

Qysh Me Qysh Me | Shtepiake | 10 February 2017 | 22:55
Nevojitet:
  • ngjitës
  • shkëlqim me ngjyra
1.Së pari merrni shishet dhe i pastroni me ujë të ngrohtë për të larguar letrat. Pastaj me vaj apo sodë bikarboni largohen pjesët e mbetura të ngjitësit. 2.Aplikoni ngjitës në shishe dhe në zonën me ngjitës shtoni xixat/shkëlqimin derisa të mbulohet shishja plotësisht. 3.Lejoni të thahet për disa orë.  
dua