Qysh me i shmangë gabimet gjatë dekorimit të shtëpisë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i shmangë gabimet gjatë dekorimit të shtëpisë?

| Shtepiake | 22 February 2018 | 16:25

Disa nga gabimet që bëhen gjatë dekorimit të shtëpisë janë këto:

1. Nuk i kushtoni rëndësi ndriçimit

Nuk ka gjë më të keqe se drita shumë shkëlqyese mbi kokë që ju bëjnë të ndjeheni sikurse keni dalë në skenë.

Është mirë të përdorni drita me rregullues të intensitetit në çdo dhomë.

Image

 

2. Deformimi i jastëkëve

Mos e bëni aranzhimin e jastëkëve tepër formal, sidomos mos i “ndani në dysh” sikurse të ishit karatiste pasiqë kjo nuk është në natyrën e jastëkut.

Image

 

3. Mbështeteni në një burim të dritës

Çelësi i ndriçimit të mirë është ta shtresoni në disa shkallë.

Mos u mbështetni në një burim të vetëm të dritës por krijoni një kombinim me llamba të tavolinës, dyshemesë dhe të tilla mbi kokë.

Image

 

dua