Qysh me i shmangë gabimet në darkë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i shmangë gabimet në darkë?

Qysh Me Qysh Me | Shtepiake | 05 January 2017 | 23:00

Këtu keni 5 gabimet që duhen shmangur kur ne hamë darkë:

 

1. Mos e konsideroni atë si një vakt kryesor dhe të gatuani shumë.

2. Të vendosni enët me gjellë në tryezë.

3. Të shihni televizor gjatë kohës që hani.

4. Të dilni për darkë jashtë për të ngrënë.

5. Të hani ëmbëlsirë.

dua